Print Friendly, PDF & Email

Indgangs -og terrassetrappe

Mest populære trapper de sidste 10 år

INDGANGS- OG TERRASSETRAPPER TIL ETHVERT BEHOV.

Hos Schøller Stål ApS finder du et stort udvalg af trapper til forskellige formål. Herunder trapper til din terrasse, indgangstrapper, trapper til niveauforskelle i haven, trapper til udendørs brug, trapper til din hoveddør, trapper til 1. salen, trapper til bagdøren, galvaniserede trapper, træ trapper – faktisk bare trapper til lige det du står og mangler. 

indgangstrappe

I mere end 10 år har vi leveret indgangstrapper til vores fantastiske kunder. Vores indgangstrapper er praktiske og sikkert udformet, og samtidig behagelige for øjet at kigge på. En indgangstrappe monteres, som navnet antyder, ved en indgang. Det kan være hoveddøren til dit hus, eller fx bagdøren. På siden monteres en håndliste efter eget valg, så der er noget at holde fast i når man går op og ned. Der kan monteres håndlister i træ; i oval eller rund, eller i galvaniseret stål. Vores indgangstrapper fås i mange forskellige størrelser, som du kan bestille ud fra dine egne mål, eller du kan vælge nogle af vores standardstørrelser.

terrassetrappe

Terrassetrapper er designet til at forbinde forskellige niveauer i din have eller på din terrasse og kan have et moderne eller klassisk udseende. En af de store fordele ved terrassetrapper er, at de giver nem adgang til forskellige områder i haven eller på terrassen, hvilket kan være praktisk, hvis du f.eks. har en have med flere niveauer eller en terrasse med en høj niveauforskel. Terrassetrapper kan også være en dekorativ detalje i din have eller på din terrasse, da de kan tilføje charme og personlighed til dit udeområde.

Der er mange ting, du skal overveje, når du vælger din trappe. Du skal først og fremmest tænke på, hvilket materiale der vil være bedst egnet til dine behov. Trætrapper kan give et råt men naturligt udseende, mens metaltrapper er mere holdbare og nemme at vedligeholde.

Du skal også tænke på størrelsen på trapperne og deres placering i forhold til resten af haven eller terrassen. Det er vigtigt, at trapperne er sikre og stabile, så du ikke risikerer at falde eller skade dig, når du bevæger dig op eller ned ad dem. Terrassetrapper kan være en god måde at tilføje værdi til din bolig og skabe nem adgang til forskellige områder i din have eller på din terrasse. Hvis du vælger kvalitetsmaterialer og får dem installeret professionelt, kan du være sikker på, at du får glæde af dem i mange år fremover.

udendørstrappe i træ

Hos Schøller Stål ApS kan du med ro i sindet, købe din næste udendørs trappe. Vores trapper er nemlig tilpasset, så de kan stå udendørs i mange år, uden at ruste.
Materialet som trappen laves af, har en stor indflydelse på, hvorvidt den kan monteres udendørs i det danske klima. Her har vi temmelig mange skift når det kommer til regn, frost, vind og sol. Og det tærer på stålet, hvis det ikke er behandlet korrekt.
Alle vores trapper laves i galvaniseret stål, som netop er behandlet, så det bedst muligt tåler det danske klima. Derfor anbefaler vi altid, at man kan montere vores trappegelændere udendørs.

Når dét er sagt, så laves trinnene i træ. Og som alle ved, så har træ brug for en kærlig hånd i ny og næ, for at holde sig pænt længst muligt. Dette gælder for alle træsorter, men vi har dog fundet frem til en, der ikke er lige så krævende, som de øvrige vi kender. Cumeru er en træsort som er af ”hårdttræ”, og som er lidt ekstra hårdfør. Den leveres ubehandlet, og derfor anbefaler vi at den får noget olie fra start, så den får de bedste vilkår fremover.

praktiske oplysninger

Vores indgangstrapper består af fladstålsvanger med huller til trinnene. Trinnene er af bukkede plader med afvandingshuller, og huller til monteringen af trætrinnene. Trætrinnene er ubehandlede ved levering, vi anbefaler derfor at man hurtigt får lukket træets overflade for at sikre træet holdbarhed længst muligt. Gelænder kan monteres på ydersiderne af trappen, og der kan vælges mellem type 2, type 3, type 4, eller type 6. Oven på gelænderet kan der monteres en håndliste i stål eller træ, og nogle af træhåndlisterne kan også vælges i oval udgave. Alle ståldelene er galvaniseret og ved levering kan du være sikker på at alle de nødvendige bolte medfølger. Vi tilbyder også montering hvis det ønskes – på hele Sjælland.

Har du spørgsmål?

vores mest populære indgangstrappe, som vi har leveret til vores kunder, et utal af gange de seneste 10 år.

Denne indgangstrappe er utrolig populær, og vi har haft fornøjelse af at levere den til mange tilfredse kunder igennem årene. Den viste model er sammensat af galvaniseret stål, og med trappetrin i cumeru, som er en træsort der er ekstra hårdfør. På toppen af værnet er påsat en mahogni håndliste i oval, for at gennemføre looket. 

Der er påsat en hjørnestolpe, for at understøtte reposet.
Alle nødvendige bolte bliver medleveret.
Trappen udføres iht EN1090-2 EXC2.
Alt stål er galvaniseret.

Vi tilbyder også montering på hele sjælland, hvis dette ønskes.

Indgangstrappe til hoveddørren

vores mest populære terrassetrappe - kom ned i haven uden besvær.

Denne terrassetrappe er vores mest efterspurgte trappe til haven. En flot terrassetrappe der er galvaniseret og med trætrin i hårdttræ, hvilket giver en stabil udgang til din terrasse og have.
Vælg en af vores færdige udendørs stål trapper eller få den tilpasset i højde og bredde, så den passer til lige netop det du har brug for!

Alle nødvendige bolte bliver medleveret.
Trappen udføres iht EN1090-2 EXC2.
Alt stål er galvaniseret.

Vi tilbyder også montering på hele sjælland, hvis dette ønskes.

Kom sikkert ud på din terrasse i haven med denne terrassetrappe
Terrassetrappen giver udgang til din terrasse
Terrassetrappen giver udgang til din terrasse
Terrassetrappen giver udgang til din have
Terrassetrappen giver udgang til din terrasse
Terrassetrappen giver udgang til din terrasse
Terrassetrappen giver udgang til din terrasse
Terrassetrappen giver udgang til din terrasse
Terrassetrappen giver udgang til din terrasse
Terrassetrappen giver udgang til din terrasse