Print Friendly, PDF & Email

Ståltrapper

Trapper på mål og efter dit behov

Ståltrapper til enhver lejlighed

Hos Schøller Stål har vi igennem årene fremstillet adskillige ståltrapper efter vores kunders ønsker og behov.

En ståltrappe er et populært valg for mange da den er yderst holdbar, sikker og ikke kræver nogen særlig form for vedligeholdelse.

Ståltrapper findes i mange forskellige afskygninger, hvilket efterlader noget for enhver smag. Netop derfor er de både velegnet til private hjem, og i erhvervs- og offentlige bygninger.

Stålrappe til førstesalen

GALVANISERET TRAPPE

Vores stål trapper er naturligvis klargjort til det danske miljø, hvilket indebærer at de er galvaniserede.

En galvaniseret trappe er nemlig godt klædt på til at modstå den korrosion der sker som følge af det skiftende vejr vi har i Danmark.

Galvaniseringen sker ved, at stålet kommer igennem en kemisk proces som indebærer at det bliver dyppet i smeltet zink, med dét formål at gøre det stærkere så det ikke ruster, og derved bevarer sin pæne overflade længere.

Du kan derfor med god samvittighed anvende vores galvaniserede trapper udendørs.

Vores ståltrapper kan designes ned til mindste detalje, hvilket både er en fordel for det udseendemæssige helhedsudtryk, men også for at trappen lever op til bygningsregulativerne.

Trappe til indgang på første sal

FLEKSIBLE LØSNINGER

Vores ståltrapper kan designes ned til mindste detalje, hvilket både er en fordel for det udseendemæssige helhedsudtryk, men også for at trappen lever op til bygningsregulativerne.

Derudover kan de monteres stort set hvor som helst. Vores ståltrapper kan sammensættes med fladstålsvanger, og der kan der vælges imellem forskellige slags trin; gitterriste-trin eller plade-trin.

Hvis du ønske en ståltrappe med trætrin så se vores indgangstrapper eller terrassetrapper

Trappe til svalegang

STÅLTRAPPE UDENDØRS

Vores ståltrapper egner sig særdeles godt til udendørs brug. Som nævnt ovenfor er vores ståltrapper sammensat af galvaniseret stål, hvilket giver stålet de bedste forudsætninger for at bevare sin pæne overflade år efter år. Specielt hvis der er tale om, at trappen befinder sig i områder, med en høj luftfugtighed som f.eks. nær kysten.

Det galvaniserede stål er nemt at vedligeholde, da det ikke rådner, falmer i farven eller bliver påvirket af vejrforholdene.

Og ligeledes er det nemt at rengøre, da det kan tåle både vand og rengøringsmidler. Og derfor er vores udendørs ståltrapper også er ideelle til offentlige bygninger, hvor der færdes mange mennesker.

Det er dog vigtigt at huske at sikre den udendørs trappe med et gelænder at holde fast i, da den kan blive glat i vintermånederne. Du kan designe din udendørs ståltrappe lige efter dine ønsker og mål.

Galvaniseret stål trappe til svalegang

FORDELE VED EN STÅL TRAPPE

Der er mange fordele ved at vælge en ståltrappe.

Først og fremmest får du en ståltrappe med sikkerheden i top. Stål er et stærkt materiale, og vil derfor holde år efter år.

Galvaniseringen er også med til at gøre stålet stærkt, idet dét sørger for at det ikke ruster, selv ved udendørs brug over mange år.

Vores ståltrapper kræver stort set ingen vedligeholdelse, og er nemme at rengøre da de tåler alle slags rengøringsmidler der anvendes ved almindelig husholdning.

Typer af ståltrin

Alt i alt er en stål trappe et godt valg for alle, der ønsker en holdbar og sikker trappe der kan designes ned til mindste detalje. Vi har noget for enhver smag, send en forespørgsel på dit ønskede projekt, gerne med nogle billeder og lad os indlede dialogen omkring dine ønsker og behov.

GALLERI

Trappe i galvaniseret stål med trin i stål og gelænder type 1 i begge sider med 4 trin og repos. Monteres foran gult murstens hud
kort ståltrappe til altan
kort ståltrappe til altan
Ståltrappe til 1 sal
Ståltrappe til 1 sal
Galvaniseret stålstrappe i baggård
Ståltrappe på tagterrasse med håndliste i træ
Ståltrappe til 1 sal
Kvartsvings ståltrappe i gavlen af 2 etagers hus
Ståltrappe til butik
Ståltrappe til butik
Ståltrappe til butik