Print Friendly, PDF & Email

Pullerter

Sikring mod påkørsel

PULLERTER TIL SIKRING MOD PÅKØRSEL ELLER SOM AFSPÆRRING. FREMSTILLES EFTER OPGAVE.

En pullert er god at have til at beskytte fx bygninger mod påkørsel fra køretøjer, eller til afspærringer, dér hvor biler ikke må køre ind. Man ser dem fx også på gågader i byerne eller til at afmærke parkeringsbåse. En pullert er typisk en rund, lav stolpe på ca. 1 meter i højden. Stolpe Pullerter i galvaniseret stål, bruges derfor som beskyttelse, antipåkørsel, sikring af bygningsdele og udendørs installationer m.m.

PULLERT GALVANISERET

Vores pullerter er lavet i galvaniseret stål, hvilket er et yderst holdbart materiale, som er skabt til at bevare sit udseende år efter år. Det galvaniserede stål har de bedste forudsætninger for at modstå den korrosion som det danske klima kan forsage, med det skiftende tørre og våde vejr. Korrosionen er en nedbrydning af stålet, der i dette tilfælde viser sig som rust i overfladen.

PULLERT VARIATIONER

Hos Schøller Stål er det muligt at bestille dine nye pullerter efter dine specifikationer. Vælg mellem variationer: Farve i form af pulverlakering, med fodplade eller til nedstøbning, med reflekser i hvid eller gul eller med kæde. Der er mange variationer, og du kan bestille dem lige som du ønsker. Kontakt os blot for nærmere information, pris og leveringstid.

PULLERT TIL NEDSTØBNING

Ønsker du at din pullert skal være ekstra stærk og kunne modstå en stor kraft. Så er det måske en pullert til nedstøbning du skal vælge. Ved en nedstøbt pullert, graves der et hul ned til frostfri dybde, dér hvor den skal monteres, og et anker nedsænkes i jorden, hvorefter hullet bliver fyldt op med beton. Derved får du en særdeles stærk pullert, som kan modstå selv de større køretøjer.
Længden på denne slags pullert er 1500 mm og rør diameteren Ø114-Ø168 mm. Toppen bliver svejset på, og der kan tilkøbes reflekser hvis det ønskes.

PULLERT MED FODPLADE

Ønsker du blot en pullert, og er du ikke bange for større køretøjer skal ligge den ned? Så kan du med fordel vælge pullert med fodplade. Ved denne type reduceres omkostningerne ved reetablering efter en eventuel påkørsel af pullerten, idet det så typisk kun er pullert, bolte og skruer + lidt belægning der skal repareres. Længden på denne slags pullert er 800 mm og rør diameteren Ø114-Ø168 mm. Toppen bliver svejst på, og der kan tilkøbes reflekser hvis det ønskes. Fodpladen er 250 x 250 mm og har 4 stk. huller til monteringen.

PULLERT MALET

Ønsker du din pullert i en farve, sort eller hvid? Hos os er det muligt at få din pullert i en klassisk RAL farve. RAL farvekortet består af 210 forskellige farvenuancer som dækker over gule, grønne, blå, røde, brune og grå nuancer. Og selvfølgelig alt det derimellem. Ønsker du at vide mere om RAL-farver, så er du velkommen til at ringe til os på +45 70253630 – eller spørg google og du skal få svar.

PULLERT MED REFLEKS

Skal din pullert være mere iøjefaldende uden at være på grænsen til for meget, så kan vi klart anbefale at din pullert får en refleks. Refleksen vil lyse op i lyset fra bilens forlygter, og altid sørge for at pullerten er synlig for køretøjer. Reflekserne er blot én ud af flere valgmuligheder du har, når du skal vælge udseende til din pullert. Reflekserne fås i hvid eller gul.

Fås også pulverlakeret i fri RAL-farve

Pullert som beskyttelse og anti påkørsel sikring
Pullert som beskyttelse og anti påkørsel sikring

Har du spørgsmål?