Print Friendly, PDF & Email

terrassetrapper

Mest populære trappe de sidste 10 år

Terrassetrapper til ethvert behov

Vores terrassetrappe i galvaniseret stål med trin i hårdttræ Cumaru, garanterer en lang levetid. Få let adgang til haven med en terrassetrappe i et stilrent og let design.

Terrassetrapper kan være en god måde at tilføje værdi til din bolig og skabe nem adgang til forskellige områder i din have eller på din terrasse. Hvis du vælger kvalitetsmaterialer, kan du være sikker på, at du får glæde af dem i mange år fremover.

Terrassetrapper kan også være en dekorativ detalje i din have eller på din terrasse, da de kan tilføje charme og personlighed til dit udeområde.

Vores terrassetrappe i galvaniseret stål, med trætrin i Cumaru hårdttræ, er vores mest efterspurgte trappe de sidste 10 år.

terrassetrappe i galvaniseret stål med hårdttræs trin i Cumaru. Flot udgang fra stue til have

Kvalitet der holder

Vores trapper er tilpasset, så de kan stå udendørs i mange år, uden at ruste.

Materialet som trappen laves af, har en stor indflydelse på, hvorvidt den kan monteres udendørs i det danske klima. Her har vi temmelig mange skift når det kommer til regn, frost, vind og sol. Og det tærer på stålet, hvis det ikke er behandlet korrekt.

Alle vores trapper laves i galvaniseret stål, som netop er behandlet, så det bedst muligt tåler det danske klima. 

Når dét er sagt, så laves trinnene i træ. Træ brug for en kærlig hånd i ny og næ, for at holde sig pænt længst muligt. Dette gælder for alle træsorter, men vi har dog fundet frem til en, der ikke er lige så krævende, som de øvrige vi kender.

Cumeru er en træsort som er af ”hårdttræ”, og som er lidt ekstra hårdfør. Den leveres ubehandlet, og derfor anbefaler vi at den får noget olie fra start, så den får de bedste vilkår fremover.

Terrassetrappe i galvaniseret stål, med Cumaru hårdtræs trin foran gult muremester hus.

Inden du vælger

Der er mange ting, du skal overveje, når du vælger din trappe. Du skal først og fremmest tænke på, hvilket materiale der vil være bedst egnet til dine behov.

Trætrapper kan give et råt men naturligt udseende, mens metaltrapper er mere holdbare og nemme at vedligeholde. Samtidig er det vigtigt at trappen er sikker og stabil.

Du skal også tænke på størrelsen på trapperne og deres placering i forhold til resten af haven eller terrassen. 

Terrassetrapper er designet til at forbinde forskellige niveauer i din have eller på din terrasse og kan have et moderne eller klassisk udseende.

En af de store fordele ved terrassetrapper er, at de giver nem adgang til forskellige områder i haven eller på terrassen, hvilket kan være praktisk, hvis du f.eks. har en have med flere niveauer eller en terrasse med en høj niveauforskel.

Galvaniseret ståltrappe pulverlakeret hvis med trin i Cumaru hårdtræstrin.
webshop steelsupply.dk

WEBSHOP

Køb standard terrassetrapper her

KLIK HER

 

Tilbud

TILBUD

Få et skræddersyet tilbud

KLIK HER

 

FAQ

FAQ

Alt det du ikke vidste du skulle vide

KLIK HER

 

GALLERI

Galvaniseret terrassetrappe med trin i hårdtræ Cumaru
Terrassetrappe i galvaniseret stål mellem to niveauer på terrassen
Terrassetrappe i galvaniseret stål med 4 trin og repos 1800mm bred
Elegant terrassetrappe med varmgalvaniseret vanger og 5 trin, med trinflader i Cumaru hårdtræ. Gelænder på begge sider med håndliste i samme træsort som trinene. Trappen fungerer som udgang fra lejlighed til gårdhave.
Drone billede af montering af terræntrappe på  Femern strækningen for Bane danmark
Ekstra lang terrassetrappe i sort pulverlakering og trin i træ Cumaru, med gelænder.
Trappe til skråning fra bane legemet til grund
Varmgalvaniseret terrassetrappe med 6 trin og repos. Med varmgalvaniseret gelænder i hver side. Trinflader er i træ af Cumaru hårdtræ. Monteret foran udgangsdør til terrasse
Lastbil leverer terræntrapper til montering på skråningen til banen på Femern strækningen
Trappe til skråning placeret med lift på banen til Femern
Terrassetrappe i stål med 7 trin og repos med trætrin i cumaru hårdtræ. Montert i gavlen på gult muremester villa. Gelæander i begge sider i galvaniseret stål med håndliste i træ.
Yderst elegant trappe i stål, pulverlakeret sort RAL 9005. 4 trin og repos. Trin og repos er udført i Cumaru hårdtræ. Der er monteret gelænder i venstre side af trappen, også i varmgalvaniseretr stål der derefter er pulverlakeret sor. Terrassetrappen er meget smuk som udgangstrappe til haven fra hvidt opmuret hus med terrassedør i hvid med sprosser.
3 trin og repso terrasssetrappe med Cumaru hårdtræstrin, og vanger i galvaniseret stål
Galvaniseret ståltrappe pulverlakeret hvis med trin i Cumaru hårdtræstrin.
Terrassetrappe i varmgalvaniseret stål med trætrin i Cumaru hårdtræs trin. Med gelænder i begge sider også i galvaniseret stål og med træ håndlister. Der er 7 trin og er nedgang fra træterrasse også med rækværk i stål, samme type som gelænderet
Terrassetrappe på to trin og lille repos. Udført i varmgalvaniseret stål. Løber ned langs med væggen på gul villa, fungerer som en diskret trappe i minimalistisk stil  som sikrer sikker udgang fra huset til haven.