Print Friendly, PDF & Email

Locinox

Den stærkest løsning til dine porte og låger

Verdensførende

Locinox er verdensførenede indenfor låse og beslag, til hegn og porte. Det bedste port system på marked i dag.

Locinox er en internationalt anerkendt virksomhed med hovedkontor i Belgien.

Låsekasser og cylinderlåse fra Locinox er Europæisk kvalitet når det er bedst – den sikreste løsning inden for hegnssikring.

Locinox koncentrerer sig udelukkende om udendørs portløsninger, hvilket gør dem til eksperter på området.

Sortimentet tilbyder en bred vifte af låse fra havelåger, industriporte, skydelåger eller swimmingpool porte.

Der er tænkt på detaljerne… Det skal være nemt at arbejde med, nemt at installere, det skal være robust så det kan modstå alle former for vind og vejr og ikke mindst sikkerhed.

Uovertruffen kvalitet

Alle produkter er lavet af komponenter af uovertruffen kvalitet, som sikrer lang levetid og holdbarhed og er med til at sikre at Locinox idag er verdensførende på marked, for udendørs portlåse og portlukkere.

Locionox sætter stor ære i at arbejde tæt sammen med slutbrugeren, så de hele tiden er opmærksomme på hvad der sker i marked og hvad der er brug for.

Locinox låse garanterer en velfungerende port. Hvert produkt testet grundigt i deres eget testcenter, med mindst 500.000 bevægelser og hvor de udsættes for de mest ekstreme omstændigheder. Dette sikrer os, at Locinox produkter fungerer under alle vejrforhold.

Modulopbygget

Locinox produkter er modulopbygget, og kan sættes sammen på kryds og tværs for at sikre den bedst mulige adgangskontrol.

Locinox unikke Quick-fix monterings system, garanterer en ekstrem sikker fastgørelse af produkterne til dine porte og låger. Med den unikke patenteret løsning, sikrer Quick-Fix montering dobbelt så hurtigt.

Schøller Stål har Danmarks største udvalg og lager af LOCINOX låse og tilbehør.

Vi har Danmarks største lager af LOCINOX produkter, og kan levere stort set fra dag til dag. Der er også mulighed for at komme forbi vores virksomhed i Brøndby og se vores showroom og afhente dine varer.

Schøller stål er Silver Distributør i Danmark

Locinox låsekasse
Locinox låsekasse
Locinox låsekasse
Locinox låsekasse

Se her hvordan en Locinox låsekasse installeres.