Print Friendly, PDF & Email

Kørestolsramper

KØRESTOLSRAMPER TIL AT MINDSKE BESVÆRET FOR FOLK MED BEVÆGELSESHANDICAP. FREMSTILLES EFTER OPGAVE.

En kørestolsrampe er en god ting at have, da den er til stor hjælp for folk som sidder i kørestol. Med en kørestolsrampe installeret, er der intet behov for at spørge om hjælp og personen med bevægelseshandicappet vil få en positiv oplevelse, og bliver taknemmelig over at der er taget hensyn. Kørestolsramper gør en verden til forskel for mennesker med et bevægelseshandicap, som ønsker at kunne bevæge sig frit omkring, og få adgang til de samme bygninger som gående mennesker. Det giver dem mulighed for at være mere selvstændige, og ikke skulle regne med andre til at hjælpe sig. Det er klart en fordel med en handicaprampe, som vil gøre livet mere nemt og bekvemt for mange mennesker.

Vi hos Schøller Stål er leveringsdygtige i kørestolsramper der er godkendte til dette formål, og vi har også en kort leveringstid. Vores godkendte kørestolsramper er minimum 1300 mm i bredden og har kanter, og reposerne er minimum 1500 mm. Og så er der monteret et gelænder på begge sider med både hånd- og knæliste. Den monterede gelændertype kan du se her: (Type 1)

HANDICAPRAMPER

For personer med et bevægelseshandicap, hvad enten det er midlertidigt eller permanent, betyder det noget, hvor mange forhindringer de støder ind i, i dagligdagen. Med vores kørestolsramper gør du livet nemmere for disse personer, som derfor ikke behøver at bede om hjælp til at komme ind besværlige steder.

Vores kørestolsramper produceres efter dine mål. Har den til formål at være en rampe til kørestole, så skal den som minimum have de godkendte mål til kørestolsramper. Men har den et andet formål, så finder vi også ud af det, så du kan få din rampe præcis som du ønsker. Kørestolsramperne er for det meste fremstillet af gitterriste, men har du andre præferencer, er du velkommen til at kontakte os for at finde den bedste løsning. Udfyld blot formularen nedenfor, så ringer vi dig op og får en snak om dit projekt. Sammen finder vi den bedste løsning.

kØRESTOLSRAMPER TIL TRAPPER

Kørestolsramper til trapper er et nødvendigt hjælpemiddel for mennesker med et bevægelseshandicap, da de ikke ellers kan få kørestolen op ad trapperne. Kørestolsrampen gør det derfor muligt for personerne at få fri adgang til de forskellige steder, uden at være nødt til at bede om hjælp, eller udfordre deres fysiske begrænsninger.

Vi laver kørestolsramper til trapper i mange forskellige størrelser og mål som passer perfekt til netop dit behov. Jo højere indgangspartiet er, jo længere vil man typisk lave den, for at undgå en for stejl hældning. Vi laver både permanente kørestolsramper og foldbare udgaver som er nemme at transportere. Det er vigtigt at kørestolsrampen opfylder de specifikke behov der er til brugerne, men også til omgivelserne. Fx skal den monteres så den står stabilt hvad enten den monteres på en stabilt grundlag eller et usikkert. Således at den, når den bliver brugt, ikke ryster eller vipper. Vi tilbyder også hjælp med montering af din rampe. Udfyld blot formularen nedenfor, så ringer vi dig op og få en snak om dit projekt.

Har du spørgsmål?

Kørestolsrampe / handicaprampe til indgang
Kørestolsrampe / handicaprampe til indgang
Kørestolsrampe / handicaprampe til indgang
Kørestolsrampe / handicaprampe til indgang
Kørestolsrampe / handicaprampe til indgang
Kørestolsrampe / handicaprampe til indgang