Print Friendly, PDF & Email

jordskrue fundament

Montering af jordskrue fundament

Solidt jordskrue fundament - monteret hos dig

Velkommen til den mest effektive og miljøvenlige løsning for dit næste byggeprojekt!

Uanset om du drømmer om en ny terrasse, et charmerende fritidshus, et praktisk anneks, eller et robust hegn, er vores jordskrue fundament den ideelle løsning for dig.

Vi dækker hele Sjælland, Lolland, og Falster og monterer dit jordskrue fundament i løbet af kort tid, så du kan komme i gang med dit projekt.

indgangstrappe i galvaniseret stål og pulverlakeret sort. Med gelænder og trætrin samt håndliste i træ.

HVad koster et jordskrue fundament?

Prisen på et jordskrue fundament kan variere meget, da den afhænger af flere faktorer såsom størrelsen og antallet af skruer, samt jordens karakteristika på installationsstedet.

Hver byggeopgave er unik, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der nøje tilpasses dine specifikke behov og forhold.

For at få et præcist overslag, opfordrer vi dig til at kontakte os med detaljer om dit projekt.

Vi er klar til at rådgive dig og give et skræddersyet tilbud, der reflekterer både dit projektets omfang og de unikke forhold ved din ejendom.

Hvorfor vælge et jordskrue fundament?

Hurtig installation
Jordskruer installeres lynhurtigt, uden behov for at grave eller betonstøbning, hvilket betyder at dit projekt kan starte og afsluttes hurtigere.

Miljøvenligt 
Med 60% mindre CO2-udledning sammenlignet med traditionelle metoder, er jordskruer det bæredygtige valg, der passer på vores planet.

Året rundt 
Frosten holder os ikke tilbage! Jordskruer kan installeres året rundt, så du ikke behøver at udskyde dine planer.

Tilpasset dit projekt 
Med en række modeller og længder, sikrer vi, at fundamentet passer perfekt til dit byggeprojekt og jordtypen på din grund.

Nemt at fjerne igen 
Skal projektet ændres? Jordskruer kan nemt fjernes og efterlader minimalt spor i landskabet.

indgangstrappe i galvaniseret stål, pulverlakeret og med trin i træ

GALLERI

Galvaniseret terrassetrappe med trin i hårdtræ Cumaru
Terrassetrappe i galvaniseret stål mellem to niveauer på terrassen
Terrassetrappe i galvaniseret stål med 4 trin og repos 1800mm bred
Elegant terrassetrappe med varmgalvaniseret vanger og 5 trin, med trinflader i Cumaru hårdtræ. Gelænder på begge sider med håndliste i samme træsort som trinene. Trappen fungerer som udgang fra lejlighed til gårdhave.
Drone billede af montering af terræntrappe på  Femern strækningen for Bane danmark
Ekstra lang terrassetrappe i sort pulverlakering og trin i træ Cumaru, med gelænder.
Trappe til skråning fra bane legemet til grund
Varmgalvaniseret terrassetrappe med 6 trin og repos. Med varmgalvaniseret gelænder i hver side. Trinflader er i træ af Cumaru hårdtræ. Monteret foran udgangsdør til terrasse
Lastbil leverer terræntrapper til montering på skråningen til banen på Femern strækningen
Trappe til skråning placeret med lift på banen til Femern
Terrassetrappe i stål med 7 trin og repos med trætrin i cumaru hårdtræ. Montert i gavlen på gult muremester villa. Gelæander i begge sider i galvaniseret stål med håndliste i træ.
Yderst elegant trappe i stål, pulverlakeret sort RAL 9005. 4 trin og repos. Trin og repos er udført i Cumaru hårdtræ. Der er monteret gelænder i venstre side af trappen, også i varmgalvaniseretr stål der derefter er pulverlakeret sor. Terrassetrappen er meget smuk som udgangstrappe til haven fra hvidt opmuret hus med terrassedør i hvid med sprosser.
3 trin og repso terrasssetrappe med Cumaru hårdtræstrin, og vanger i galvaniseret stål
Galvaniseret ståltrappe pulverlakeret hvis med trin i Cumaru hårdtræstrin.
Terrassetrappe i varmgalvaniseret stål med trætrin i Cumaru hårdtræs trin. Med gelænder i begge sider også i galvaniseret stål og med træ håndlister. Der er 7 trin og er nedgang fra træterrasse også med rækværk i stål, samme type som gelænderet
Terrassetrappe på to trin og lille repos. Udført i varmgalvaniseret stål. Løber ned langs med væggen på gul villa, fungerer som en diskret trappe i minimalistisk stil  som sikrer sikker udgang fra huset til haven.