Print Friendly, PDF & Email

Ståltrapper

Trapper på mål og efter dit behov

Ståltrapper til enhver lejlighed

Hos Schøller Stål har vi igennem årene fremstillet adskillige ståltrapper efter vores kunders ønsker og behov. En ståltrappe er et populært valg for mange da den er yderst holdbar, sikker og ikke kræver nogen særlig form for vedligeholdelse. Ståltrapper findes i mange forskellige afskygninger, hvilket efterlader noget for enhver smag. Netop derfor er de både velegnet til private hjem, og i erhvervs- og offentlige bygninger, såvel som indendørs og udendørs.

GALVANISERET TRAPPE

Vores stål trapper er naturligvis klargjort til det danske miljø, hvilket indebærer at de er galvaniserede. En galvaniseret trappe er nemlig godt klædt på til at modstå den korrosion der sker som følge af det skiftende vejr vi har i Danmark. Galvaniseringen sker ved, at stålet kommer igennem en kemisk proces som indebærer at det bliver dyppet i smeltet zink, med dét formål at gøre det stærkere så det ikke ruster, og derved bevarer sin pæne overflade længere. Du kan derfor med god samvittighed anvende vores galvaniserede trapper udendørs.

STÅLTRAPPE UDENDØRS

Vores ståltrapper egner sig særdeles godt til udendørs brug. Som nævnt ovenfor er vores ståltrapper sammensat af galvaniseret stål, hvilket giver stålet de bedste forudsætninger for at bevare sin pæne overflade år efter år. Specielt hvis der er tale om, at trappen befinder sig i områder, med en høj luftfugtighed som f.eks. nær kysten.

Det galvaniserede stål er nemt at vedligeholde, da det ikke rådner, falmer i farven eller bliver påvirket af vejrforholdene. Og ligeledes er det nemt at rengøre, da det kan tåle både vand og rengøringsmidler. Og derfor er vores udendørs ståltrapper også er ideelle til offentlige bygninger, hvor der færdes mange mennesker. Det er dog vigtigt at huske at sikre den udendørs trappe med et gelænder at holde fast i, da den kan blive glat i vintermånederne. Du kan designe din udendørs ståltrappe lige efter dine ønsker og mål.

STÅLTRAPPE INDENDØRS

Vores ståltrapper findes i mange forskellige designs, lige fra de praktiske til de mere elegante. Hos os kan du designe din trappe præcis som du ønsker, derfor er det nemt at få en trappe som passer til netop din indretning. Vi skal blot bruge en tegning som angiver mål, og så får du en ståltrappe efter dine ønsker.

Vores indendørs ståltrapper har en lang levetid, og kræver en minimal vedligeholdelse. Faktisk behøver du blot at tørre den af, hvis du synes at den er blevet beskidt. Derfor kan på sigt være en god investering, der ydermere letter din hverdag.

FORDELE VED EN STÅL TRAPPE

Der er mange fordele ved at vælge en ståltrappe. Først og fremmest får du en ståltrappe med sikkerheden i top. Stål er et stærkt materiale, og vil derfor holde år efter år. Galvaniseringen er også med til at gøre stålet stærkt, idet dét sørger for at det ikke ruster, selv ved udendørs brug over mange år. Vores ståltrapper kræver stort set ingen vedligeholdelse, og er nemme at rengøre da de tåler alle slags rengøringsmidler der anvendes ved almindelig husholdning.

Vores ståltrapper kan designes ned til mindste detalje, hvilket både er en fordel for det udseendemæssige helhedsudtryk, men også for at trappen lever op til bygningsregulativerne. Derudover kan de monteres stort set hvor som helst. Vores ståltrapper kan sammensættes med fladstålsvanger, unp stålvanger eller hulprofil, og derudover kan der vælges imellem forskellige slags trin; gitterriste-trin, plade-trin eller træ-trin. Der findes en del forskellige variationer.

Alt i alt er en stål trappe et godt valg for alle, der ønsker en holdbar og sikker trappe der kan designes ned til mindste detalje. Vi har noget for enhver smag, kontakt os for sparring og fremstilling af din næste galvaniseret stål trappe – efter dine ønsker og behov.

Se de forskellige variationer af vores ståltrapper under Gelænder & Rækværk.

Har du spørgsmål?

Trappe til indgang på første sal
Trappe til førstesalen
Trappe til terrassen
Trappe med repos til indgang
Trappe til svalegang
Trappe til neavu ændring i gården
Sortmalet stål trappe til førstesalen
Trappe til indgang
Trappe til terrassen
Galvaniseret stål trappe til svalegang
Trapper til 2 indgange
Trappe til indgang
Galvaniseret stål trappe monteret på husbåd

Skal vi snakke sammen om din ståltrappe?

For bestilling

Ring til os

7025 3630

Skriv til os